Microsoft bevestigt Xbox-persconferentie voor E3 2019

Microsoft bevestigt Xbox-persconferentie voor E3 2019

Microsoft houdt wederom een persconferentie tijdens E3 2019 in Los Angeles. Dit bevestigt het techbedrijf op het Twitter-kanaal van Xbox.

De persconferentie vindt plaats op zondag 9 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd en is te kijken via Mixer.com, YouTube, Twitch, Twitter en Facebook. Net als vorig jaar wordt de presentatie gehouden in de Microsoft Theater, vlakbij de Convention Center waar E3 2019 plaatsvindt in Los Angeles. Hier wordt ook een nieuwe editie van Xbox FanFest gehouden, waar fans nieuwe Xbox-games kunnen spelen.

Op maandag 10 juni zendt Microsoft tevens een Inside Xbox-livestream uit, waarin meer onthullingen worden gedaan, games worden gedemonstreerd en interviews worden gehouden. Een specifiek tijdstip is hiervoor nog niet bekendgemaakt.

Microsoft is volop bezig met hun streamingdienst Project xCloud. Hiernaast zijn er geruchten dat de volgende Xbox-consoles met de codenamen 'Lockhart' en 'Anaconda' op E3 2019 worden aangekondigd.

Op deze pagina vindt je alle informatie en tijden over de persconferenties en presentaties van de aanwezige uitgevers op E3 2019. Sony houdt geen PlayStation-persconferentie tijdens E3 en is ook niet aanwezig op de beursvloer.

Lees ook: De 10 beste Xbox One-games

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vorig jaar was het heel mooi wat ze hadden. Ben benieuwd!

0

Aanbevolen voor jou