Nieuws
Xbox One

Microsoft bevestigt Xbox-persconferentie voor E3 2019

Afwezigheid van Sony wordt niet geïmiteerd

Geschreven door Lucas May op
Microsoft houdt wederom een persconferentie tijdens E3 2019 in Los Angeles. Dit bevestigt het techbedrijf op het Twitter-kanaal van Xbox.

De persconferentie vindt plaats op zondag 9 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd en is te kijken via Mixer.com, YouTube, Twitch, Twitter en Facebook. Net als vorig jaar wordt de presentatie gehouden in de Microsoft Theater, vlakbij de Convention Center waar E3 2019 plaatsvindt in Los Angeles. Hier wordt ook een nieuwe editie van Xbox FanFest gehouden, waar fans nieuwe Xbox-games kunnen spelen.

Op maandag 10 juni zendt Microsoft tevens een Inside Xbox-livestream uit, waarin meer onthullingen worden gedaan, games worden gedemonstreerd en interviews worden gehouden. Een specifiek tijdstip is hiervoor nog niet bekendgemaakt.

Microsoft is volop bezig met hun streamingdienst Project xCloud. Hiernaast zijn er geruchten dat de volgende Xbox-consoles met de codenamen 'Lockhart' en 'Anaconda' op E3 2019 worden aangekondigd.

Op deze pagina vindt je alle informatie en tijden over de persconferenties en presentaties van de aanwezige uitgevers op E3 2019. Sony houdt geen PlayStation-persconferentie tijdens E3 en is ook niet aanwezig op de beursvloer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Capcom Home Arcade officieel aangekondigd PlayStation 5 krijgt backwards compatibility, SSD en 8K-ondersteuning
1

Reacties op: Microsoft bevestigt Xbox-persconferentie voor E3 2019

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Oxymorphone

    • 17 april 2019 16:39
    Vorig jaar was het heel mooi wat ze hadden. Ben benieuwd!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.