Microsoft: Age of Mythology wordt niet achtergelaten

Microsoft: Age of Mythology wordt niet achtergelaten

Als het aan de creatief regisseur van Age of Empires ligt, wordt de Age of Mythology-franchise niet achtergelaten. Microsoft werkt echter eerst aan de de aangekondigde Age of Empires-spellen.

Adam Isgreen, creatief regisseur van de Age of Empires-franchise, suggereert in een interview met Eurogamer dat Microsoft in de toekomst gaat werken aan een nieuwe Age of Mythology, maar dat fans hier voorlopig nog op moeten wachten. Er wordt namelijk eerst gewerkt aan de aangekondigde Age of Empires-games.

"Nadat de drie Definitive Editions van Age of Empires zijn uitgebracht en de ontwikkeling van Age of Empires 4 goed op weg is, gaan we uitzoeken wat we met Age of Mythology kunnen doen", aldus Isgreen. Hij zegt hierbij dat Age of Mythology nog altijd een favoriet is en niet zal worden achtergelaten. Of het spel een volledig nieuw deel krijgt of, net zoals Age of Empires, een Definitive Edition, zegt Isgreen niet.

Tijdens de E3-persconferentie van Microsoft werd aangekondigd dat de Definitive Edition van Age of Empires 2 dit najaar verschijnt, nadat een remaster van het eerste deel vorig jaar februari werd gelanceerd. In 2017 werd al onthuld dat er ook wordt gewerkt aan een Definitive Edition van het derde deel en aan Age of Empires 4, maar een releasedatum van de twee games is nog niet bekend.

Vorige week werd nog aangekondigd dat Microsoft een nieuwe studio heeft opgericht, die zich volledig gaat richten op het ontwikkelen van Age of Empires-games. Of dezelfde studio zich ook gaat richten op Age of Mythology is niet bekend.

De Extended Edition van Age of Mythology, welke alweer dateert van 2014, is momenteel verkrijgbaar op Steam voor 6,99 euro (75 procent korting), als onderdeel van de Steam Summer Sale die vandaag van start is gegaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed nieuws! Vond persoonlijk altijd Age of Mythology altijd veel leuker om te spelen omdat ik destijds meer had met Griekse en Egyptische goden en historie.

0
test

@Paxopoxo Ook echt! Laat dit maar snel gebeuren! Heb ook meer met AOM dan met AOE. Van mij mag AOM voorrang krijgen :)

0
test

Ik vind alle age games gewoon tof, dus gewoon goed nieuws, laat maar komen.

0

Aanbevolen voor jou