Microsoft: 'Afzonderlijke processor voor Kinect was niet nodig' | Gamer.nl

Microsoft: 'Afzonderlijke processor voor Kinect was niet nodig' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hij legt uit dat de proce orkracht die Kinect in beslag neemt van de Xbox 360-proce or minder dan één procent bedraagt en dat er dus geen noodzaak bleek te bestaan voor het inbouwen van een afzonderlijke proce or. "Natuurlijk wil je niet dat er bepaalde features van de Xbox 360 verloren gaan [doordat Kinect ook proce orkracht vergt]. Grafische kracht is iets waar de Xbox 360 altijd al om bekend heeft gestaan en je wilt er zeker van zijn dat je dit nog steeds kunt behalen", vervolgt Tsunoda.

Kinect ligt vanaf 10 november in de Nederlandse winkels en wordt verkocht voor 149,99 euro. Onlangs werden er op de Tokyo Game Show een aantal nieuwe Kinect-titels aangekondigd, die ieder door Japanse studio's worden ontwikkeld en gepland staan voor 2011.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou