Metroid Dread was week na E3 de meest gereserveerde game bij Gamestop

Metroid Dread was week na E3 de meest gereserveerde game bij Gamestop

De Amerikaanse winkelketen Gamestop heeft laten weten welke games na E3 de meeste reserveringen opleverden. Metroid Dread was het populairste spel.

De vijf meest populaire games bij Gamestop in de week na E3 bestonden uit Switch-games. Daarna volgen tevens spellen die op andere systemen uitkomen. De nummer zes - Guardians of the Galaxy - komt via de cloud ook op de Switch uit.

Hieronder zijn de elf populairste games te zien:

  • 1. Metroid Dread

  • 2. Legend of Zelda Skyward Sword HD

  • 3. Mario Golf Switch

  • 4. Pokémon Brilliant Diamond/Shiny Pearl

  • 5. Mario Party Superstars

  • 6. Marvel’s Guardians of the Galaxy

  • 7. Far Cry 6

  • 8. Dungeons & Dragons Dark Alliance

  • 9. Madden NFL 22

  • 10. Pokémon Legends: Arceus

  • 11. Halo Infinite

Metroid Dread werd vorige week door Nintendo aangekondigd. Het spel moet de klassieke 2D-gameplay van Metroid bieden. De game speelt zich af na Metroid Fusion. Samus Aran landt op de planeet ZDR om een mysterieuze transmissie te onderzoeken. De planeet is overgenomen door agressieve buitenaardse wezens.

Daarnaast neemt Samus het op tegen de E.M.M.I., robots die ooit werden ingezet om DNA te onderzoeken. Zij jagen nu op Samus. De heldin heeft zoals gebruikelijk allerlei moves en wapens om het tegen hen op te nemen. De game wordt mede ontwikkeld door MercurySteam, dat ook Metroid: Samus Returns op 3DS maakte.

Metroid Dread komt op 8 oktober uit voor Nintendo Switch.

metroid dread

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dat halo er nog tussen staat had ik niet verwacht, sinds multiplayer free to play word en de game day one in gamepass staat.

0

Ik snap dat hele preorderen niet, je hebt de game echt niet eerder dan iemand die dat niet doet. En als je even pech hebt, heb je een game vol bugs die eerst gefixt moeten worden.

0
test

@Ziminar Als ik een game hoe dan ook wil hebben dan kan ik hem net zo goed pre orderen toch? Dat ik echt teleurgesteld was met een pre order is eigenlijk maar 1x gebeurd met Cyberpunk en daar heb ik mijn geld voor terug gekregen.

0
test

@Ziminar Nou bij Nintendo is een preorder best safe denk ik. Weinig games vol met bugs. En soms kan het wel nut hebben. Als een preorder wat bonus geeft. Ik had preorder van final Fantasy 7 remake en dat leverde een mooi metalen doosje op . Prijs was exact dezelfde als dat ik hem meteen kocht. Die kwam naderhand ook wel in de winkel en was niet enkel preorder only maar toch stel dat de preorder al vol was had die versie wel weggeweest. Dus daarom kan het (mits zelfde prijs) voor mij nut hebben voor preorder, dat ik dan het mooiste doosje of zo heb waar ik anders voor dezelfde prijs dat niet heb. Dit hele verhaal is meteen anders als je voor die extra dingen ook meer moet betalen dan laat ik het meestal wel voor wat het issue Maar als een preorder zelfde prijs is als retail met dan extras die later extra kosten, of niet meer beschikbaar zijn, dan doe ik graag preorder als ik de game toch al 100% zeker wil spelen.

0

@watashi wa maurice desu. Waarschijnlijk komt het ook doordat ik totaal niets geef om die extra's zelfs niet van mijn meest favoriete gameseries. Ik vind digitaal vooral erg handig dus ik hoef ook geen doosje in mijn handen te hebben. Ik begrijp dat het voor andere mensen anders is en al het voor jou een extraatje geeft wat je wel de moeite waard vindt dan moet je dat vooral doen. Je ziet vooral de laatste jaren dat een game op release vrijwel nooit meer af is en in uitzonderlijke gevallen bijna onspeelbaar, bv. Cyberpunk of AC: Unity. Ik ga ontwikkelaars voor die strategie, een game hoe dan ook voor de feestdagen in de winkel leggen of later pas een XP-booster toevoegen, gewoon niet meer belonen. Daarom wacht ik altijd een aantal maanden. Maar dat is puur persoonlijk natuurlijk. Als je een game heel graag wil spelen, speel je hem niet eerder door te pre-orderen, zeker niet als die game ook in digitale vorm te verkijgen is.

0

Aanbevolen voor jou