Metal Slug XX en Aqua vanaf morgen op Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Metal Slug is een tweedimensionale shoot 'em up waarin de speler een commando bestuurt. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk vijandige troepen om te leggen en het einde van het level te behalen. Er zijn twee nieuwe speelbare personages uit de King of Fighters-reeks toegevoegd, Ralf en Clark. Het spel is zowel offline als online met twee spelers tegelijk te spelen. Het spel kost 1200 Microsoft punten.

Aqua is een shoot 'em up met een vogelaanzicht. De speler bestuurt een bootje met verschillende wapens aan boord om zowel boven als onderwater vijanden te lijf te gaan. Hoe meer voortgang men boekt in het spel, hoe meer wapens er tot de beschikking worden gesteld. Het spel is met twee spelers offline coöperatief te spelen. Aqua kost 800 Microsoft punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou