Metal Gear Solid 3: Subsistence in oktober naar Europa | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty kwam Metal Gear Solid2: Substance uit, hetzelfde spel maar dan met een aantal leuke uitbreidingen. Ookvoor MGS3 komt er een nieuwe editie in de vorm van Metal Gear Solid 3:Subsistence. Geperst op drie DVD’s zal het spel in oktober richting Europakomen.

De eerste DVD bevat het volledige Snake Eater spel met denodige uitbreidingen. Het spel is hetzelfde, maar heeft bijvoorbeeld een nieuw3D camera systeem, waardoor je vrij met de camera kunt rondkijken. Dezetechniek zal ook gebruikt worden voor Metal Gear Solid 4. Tevens bevat de DVDeen ‘Demo Theatre’, waarmee je specifieke delen van de vele cut-scenes kuntbekijken in een handig menu.

De tweede DVD heeft een aantal nieuwe modes om het spel uitte breiden. Het belangrijkste is dat met deze disc het spel voor het eerstonline te spelen is. Tot acht spelers kunnen tegelijk spelen in Sneaking,Capture en Rescue mi ions en (Team) Death Matches. Deze mi ies wordengespeeld op bekende plekken van het spel, maar ook in nieuwe gebieden. In deDual Mode kun je het opnemen tegen verschillende eindbazen van alledrie deMetal Gear Solid games.

De derde DVD bevat een drie en een half uur durende CGI-filmvan de cut-scenes van het spel. Met geïntegreerde radio-dialogen en beelden uithet spel zelf wordt het volledige verhaal in een ontspannende film verteld. Ookde trailer voor Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is op deze DVD te vinden.

Al met al lijkt Subsistence het ultieme pakket te wordenvoor de Metal Gear Solid fan. Drie DVD’s vol met extra’s dat dus vanaf oktoberte verkrijgen is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou