Metacritic-gebruikersscore Gran Turismo 7 is de laagste ooit voor een Sony-game

Metacritic-gebruikersscore Gran Turismo 7 is de laagste ooit voor een Sony-game

Het gemiddelde cijfer dat Metacritic-gebruikers uitdeelden aan Gran Turismo 7 op PS5 staat op moment van schrijven op 2,4. Het is daarmee de laagst beoordeelde Sony-game aller tijden.

In de 21 jaar tijd dat Metacritic cijfers bijhoudt van gamereviews is een spel van PlayStation Studios, Sony Interactive Entertainment, SCEA, SCEE of SCEJ niet eerder zo laag beoordeeld door gebruikers. Met het gemiddelde van 2,4 scoort het spel lager dan PS4-titel World of Warriors (2,9), PSP-game NBA 10 The Inside (3) en PS1-game Cool Boarders 2001 (3,3).

Ondanks de lage gebruikersscore staat de gemiddelde reviewscore op het moment van schrijven op 8,7 voor PS5, en 7,5 voor PS4. De gebruikersscore voor de PS4-versie van het spel staat op 6,1 gemiddeld.

Het dalen van de gemiddelde gebruikersscore volgt op een week waarin de servers van het racespel tijdelijk offline waren en een update werd doorgevoerd waardoor spelers minder in-game credits konden verdienen. Vrijdag verklaarde Gran Turismo 7-regisseur Kazunori Yamauchi waarom dat gebeurde. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is wel de reden waarom ik het wat lager zou gaan geven ik vind het zelf een leuke game maar credits verdienenen gaat wel lastigger maar dat maakt het ook leuk maar het is vooral dat de server er wel 2 dagen of 1 dag uitlag lang in iedergeval. Daarvoor koop je geen dure game in de begin periode verder leuk

0

Ja het kan een leuke game zijn, maar dit zijn gewoon naai praktijken. En ik zit heus wel in kamp Sony maar dit is niet uit te leggen aan je fanbase. Alleen het feit al dat ze bij release en review periode dit niet aanwezig was wist Sony duidelijk waar ze mee bezig waren. Het zal Sony sieren om gebruikers te compenseren voor het uitvallen van de server en de credits weer terug te draaien en een persbericht uit te geven en sorry te zeggen.

0

Aanbevolen voor jou