Mensen kunnen hun Steam- en PlayStation-accounts aan elkaar linken

Mensen kunnen hun Steam- en PlayStation-accounts aan elkaar linken

Het is nu mogelijk om een PlayStation Network- en Steam-account aan elkaar te linken.

Eerder dit jaar waren er al geruchten over de mogelijkheid om de twee accounts met elkaar te verbinden, maar inmiddels heeft Sony een officiële webpagina gelanceerd waarop het spelers uitlegt hoe dit werkt.

Het lijkt er op dat het linken van accounts per game moet gebeuren. De eerste game die hier gebruik van maakt is Marvel's Spider-Man, zo blijkt uit een nieuwe Steam-update. Door in het menu van de pc-versie van de game beide accounts te linken, ontvangen mensen toegang tot de Resilient Suit en de Concussive Blast Gadget, alsmede twee skillpoints. Als spelers deze extra's al in het spel zelf hadden ontgrendeld, ontvangt men niets.

Sony schrijft dat mensen in toekomstige pc-versies van PlayStation-games ook andere extra's kunnen ontgrendelen door accounts te linken. Ook ontvangt men updates over PlayStation Studios-games. Men kan er achteraf altijd voor kiezen om per game de accounts weer los te koppelen.

Overigens voegt ontwikkelaar Nixxes ook Intel XeSS toe aan de pc-versie van Spider-Man, een nieuwe upscalelingstechniek van Intel. De optie kan ingeschakeld worden in het gamemenu.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit kon toch ook al met portal 2 op de ps3?

0
test

@Black Spider ja klopt, dat was voor mij destijds de eerste keer dat ik met steam te maken kreeg.

0
test

@Black Spider Dit is een complete integratie waar ze naartoe gaan.

0
test

Dat het per game moet gebeuren vind ik dan weer dom. Fijnste zou zijn gewoon je steam account koppelen aan PSN en dan gaan met die banaan, hooguit misschien dan nog per spel alleen even goedkeuring geven.

0

Aanbevolen voor jou