Dat de E3 er over een dikke week aan komt is duidelijk te merken aan de magere hoeveelheid gamenieuws dat er te vinden is. De pre-E3 stilte is helaas een jaarlijks terugkerende periode waarbij de gamesindustrie een dikke maand op z'n gat ligt.

Gelukkig komt Sony nog net voor de beursdagen met het nieuwtje dat er in navolging van Men in Black een opvolger in ontwikkeling is, ééntje die natuurlijk geinspireerd is op de gelijknamige film die op 3 juli in de Amerikaanse bioscopen te zien is.Sony Pictures Digital Entertainment (SPDE) today announces a new movie game franchise strategy for upcoming Sony Pictures Entertainment properties. The new game e-Distribution involves SPDE publishing completely Internet-delivered commercial games in conjunction with the theatrical debut of upcoming blockbuster films. Men In Black II: Crossfire is the first title under the new strategy and will be publicly unveiled at E3 this May.

Het spel is gebaseerd op de WildTangent 3D engine en gemaakt in samenwerking met Intel. Of het spel ook daadwerkelijk zo vereisend is dat je er een Pentium 4 voor nodig hebt valt te betwijfelen als je kijkt naar de matige plaatjes.

Met dank aan [CHICK]Carolientje voor het melden van dit nieuws.