Nieuws

Mighty No. 9-bedenker zet Red Ash op Kickstarter

Wederom een Kickstarter-project

Geschreven door Michel Musters op
Mighty No. 9-ontwikkelaar Keiji Inafune en zijn studio Comcept hebben een nieuwe Kickstarter-pagina opgericht voor een game genaamd Red Ash.

Waar Mighty No. 9 een spiritueel vervolg op Mega Man is, lijkt Red Ash een spiritueel vervolg op Mega man Legends te worden. De ontwikkeling van de game wordt geleid door art director Kazushi Ito en director Masahiro Yasuma, die verantwoordelijk waren voor Mega Man Legends. 

Comcept vraagt om 800.000 dollar. Dit is echter alleen voor een prolooghoofdstuk genaamd The KalKanon Incident, wat volgens Inafune "een begin van een nieuwe universum" moet worden. De rest van het verhaal moet verteld worden via nog meer funding of geld dat uit de verkoop van de proloog komt. 

De game is vooralsnog alleen voor pc aangekondigd, maar Mighty No. 9 is uiteindelijk ook voor veel verschillende platformen aangekondigd.

Bron: Kickstarter

Dit artikel delen:

Lees meer

De intro cinematic van Pokken Tournament Zero Escape 3 aangekondigd
1

Reacties op: Mighty No. 9-bedenker zet Red Ash op Kickstarter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • darkmanwls

    • 6 juli 2015 11:25
    Meneer Inafune heeft de smaak wel te pakken. Lijkt me ook veel prettiger werken als je niet een groot bedrijf boven je hebt hangen die je verteld wat je moet doen. Ik vond megaman legends echt heel tof en heb m grijs gespeeld op de ps1. Dus laat maar komen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.