Je hebt gamers, en je hebt gamers. Sommige spelen liever een spelletje voor de lol, terwijl andere er hun brood mee proberen te verdienen. Zo zijn er sinds kort ook heuse 'professionele gamers' die 24/7 lopen te gamen om de boterham op tafel te krijgen. Voor deze gamers was de LAN Cyber X Games in Texas een ware hemel: er was maar liefst 600.000 dollar onder de winnaars te verdelen.

Jammer genoeg liep niet alles zoals de organisatie van de Cyber X Games gehoopt had en flopte het mega evenement enorm. Op twee competities na werden alle compo's gecanceld, omdat het netwerk simpelweg niet fungeerde. Natuurlijk zijn er weer een hoop boze mensen en kan de organisatie zich niet meer vertonen, terwijl wij ons via deze link rot lachen om sommige tumulte reacties.Counter Strike

This tournament was cancelled due to supposed problems with networking, trying to use steam on the network turned out to be rather difficult. But let me say this, when you have over $150000 in prize money invested into a tournament, all it takes is a couple of weeks preperation in advance, to get these things working properly.

Met dank aan Shadow voor het melden van dit nieuws.