Meeste Blizzard-games zijn nu niet meer speelbaar in China

Meeste Blizzard-games zijn nu niet meer speelbaar in China

Diverse Blizzard-games zijn sinds gisteren niet meer speelbaar in China.

Vorig najaar bleek al dat Blizzard de samenwerking met NetEase in China had stopgezet. NetEase was verantwoordelijk voor alle zaken omtrent Blizzard in China, maar tijdens nieuwe onderhandelingen zijn de bedrijven er niet uitgekomen. 

Blizzard gaf onlangs nog wel aan dat het naar een nieuwe partner zoekt, maar blijkbaar is dat niet tijdig gelukt. Games als World of Warcraft, Diablo 3, StarCraft, Hearthstone en Overwatch 2 kunnen nu niet meer gespeeld worden in het land.

Het feit dat veel Blizzard-games nu onspeelbaar zijn in China, is niet alleen voor veel gamers frustrerend, maar het levert ook problemen op bij e-sportsteams. Er zijn vier Chinese teams en een Amerikaans team dat vanuit China opereert die deelnemen aan de Overwatch League, en die kunnen nu dus niet meer meespelen, zo schrijft Dotesports.

Een van de teams, Chengdu Hunters, plaatste op Twitter een vaarwelbericht die hieronder is te bekijken. Het is nog niet duidelijk wanneer de Overwatch League precies begint dit jaar, dus de teams hopen dat de situatie nog tijdig wordt opgelost.

Afgelopen week zond NetEase live uit hoe een World of Warcraft-beeld naast het hoofdkantoor uit elkaar werd gemonteerd.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vpn?

0

@-JK- zsm? Of spelen we niet het afkortingenspel?

0
test

@fonsrutte Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je via een VPN met het internet verbindt, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel gestuurd.

0

Aanbevolen voor jou