Op de fan site van Project IGI, die verrassend genoeg ProjectIGI.com heet, is een patch te vinden om ook met 5 andere wapens uit de hele versie in de demo te kunnen spelen. In de demo zijn overigens al het mes, de mp5, glock 17, AK-47, Druganov, Minimi, Uzi en Granaten te vinden. De extra wapens die de patch toevoegd zijn de Colt anaconda, Spas12, M1602, Law80 en double uzi's. Meer informatie over deze patch is in deze thread te vinden op het forum van ProjectIGI.com.

Zelf vond ik de game overigens erg amateuristisch overkomen. De wapens leken totaal niet op de real-life versies, en de graphics zijn niet meer van deze tijd. De AI is ontzettend slecht en de speler is een rambo t.o.v. de tegenstanders. Ook is het idee al niet meer origineel en hebben we het verhaal al vaker gehoord. Of er moet nog veel gebeuren, of het wordt één grote ramp dit spel...waarschijnlijk het laatste want er is niet veel tijd meer over voor de release.I wanted to break this out into its own post since its buried at the bottom of that other one and new people might still be trying to figure out the .zip file I created.

Here is the new handy, dandy little app that does all the work for you.

You'll need to place this in the root of your Project IGI directory (the one with the Igi.exe in it) or it will not work. Just stick it in there and run it.

Wat kunnen screenshots toch bedriegend werken...of is de volledige versie echt beter?...