Nieuws
Electronic Arts

Meer partijen slaan PAX East en GDC over vanwege coronavirus

Square Enix annuleert plannen op het laatste moment

Geschreven door Jacco Peek op
Meer ontwikkelaars slaan beurzen PAX East en Game Developers Conference over vanwege het coronavirus (COVID-19).

Zo kondigtSquare Enix aan dat het alle activiteiten op PAX East in Boston, inclusief een panel over Final Fantasy 14, annuleert. In plaats daarvan wordt een livestream over Final Fantasy 14uitgezonden op zondagochtend om 02:00 uur Nederlandse tijd. Ook Capcom beperkt haar aanwezigheid op PAX East. Ontwikkelaars van Capcom zijn niet aanwezig, maar het Monster Hunter World: Festa-evenement in Boston gaat wel door.

Naast PAX zeggen ook steeds meer partijen de Game Developers Conference in maart af. Kojima Productions had een panel gepland over de ontwerp filosofie van Death Stranding, die ook niet doorgaat en vertelt EA aan Gamespot dat het bedrijf de beurs overslaat voor het welzijn van haar werknemers.

Eerder kondigde Sony aan - dat een The Last of Us 2-demo zou tonen - dat het niet aanwezig is tijdens PAX en GDC. Ook Facebook slaat GDC over. PAX East vindt plaats van 27 februari tot en met zondag 1 maart. GDC vindt plaats van 16 tot en met 20 maart.

Het coronavirus heeft inmiddels zo'n 79.000 mensen besmet, met 2900 sterfgevallen. Verschillende hardwarefabrikanten melden eventuele tekorten vanwege het virus

Dit artikel delen:

Lees meer

Devolver Digital kondigt actiepuzzelaar Disc Room aan Xbox Insiders kunnen disk uitwerpen via controller op Xbox One
0

Reacties op: Meer partijen slaan PAX East en GDC over vanwege coronavirus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.