IGN heeft de mogelijkheid gehad om wat tijd door te brengen met het spelen van Lumines Live, de puzzelgame die dit najaar op Xbox Live Marketplace zal uitkomen. We vreesden dat deze versie door de aanwezigheid van bekende popsterren ten onder was gegaan aan de commercie, maar dit lijkt best wel mee te vallen.

Zo zal Lumines inderdaad skins (thema's plus achtergronden) bevatten waarin clips bekende sterren als Madonna zijn te zien, maar er zullen zowel skins aanwezig zijn die de hele gameplay ervaring, muziek en beeld integreren. Zo bepaalt hetgeen dat in beeld gebeurt welke effecten en variaties je op de spelende muziek hoort. Dit principe zal hetzelfde werken als in de PSP-versie. Ook zullen er later meer skin-packs uitkomen die in het thema staan van zowel popsterren als het laatstgenoemde principe.

Je kunt hier lezen wat er allemaal in deze versie van Lumines aanwezig zal zijn. Voor de meesten zal het online multiplayer aspect waarschijnlijk de belangrijkste reden zijn om de game te kopen. Hier zijn ook een aantal screenshots te bekijken die niet allemaal even nieuw meer zijn.