Meer info en pics van Lumines Live voor Xbox 360 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

IGN heeft de mogelijkheid gehad om wattijd door te brengen met het spelen van Lumines Live, de puzzelgamedie dit najaar op Xbox Live Marketplace zal uitkomen. We vreesden datdeze versie door de aanwezigheid van bekende popsterren ten onder wasgegaan aan de commercie, maar dit lijkt best wel mee te vallen.

Zozal Lumines inderdaad skins (thema's plus achtergronden) bevatten waarin clipsbekende sterren als Madonna zijn te zien, maar er zullen zowel skinsaanwezig zijn die de hele gameplay ervaring, muziek en beeldintegreren. Zo bepaalt hetgeen dat in beeld gebeurt welke effecten en variatiesje op de spelende muziek hoort. Dit principe zal hetzelfde werken alsin de PSP-versie. Ook zullen er later meer skin-packs uitkomen die inhet thema staan van zowel popsterren als het laatstgenoemdeprincipe.

Je kunt hier lezen wat er allemaal in deze versievan Lumines aanwezig zal zijn. Voor de meesten zal het onlinemultiplayer aspect waarschijnlijk de belangrijkste reden zijn om degame te kopen. Hier zijn ook een aantal screenshots tebekijken die niet allemaal even nieuw meer zijn.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou