Meer gratis en betaalde content voor Saints Row in aantocht

Meer gratis en betaalde content voor Saints Row in aantocht

Volition toont een roadmap voor dit jaar

Volition heeft aankomende downloadbare content voor Saints Row onthuld.

Het bedrijf toonde op de website van de openwereldgame een roadmap voor 2023, waarbij zowel gratis als betaalde dlc voor Saints Row gepland staat.

Op 11 april ontvangen spelers een gratis pakket met cosmetische items gebaseerd op Dead Island 2. Daaronder vallen onder andere een hoed van een roze flamingo, een beeld van Carver the Shark die aan het Saints-hoofdkwartier kan worden toegevoegd en een nieuwe emote.

Een mei komt er een grotere gratis update uit waarmee een nieuwe district aan de game wordt toegevoegd genaamd Sunshine Springs, alsmede een fotomodus. Ook wordt het vechtsysteem op de schop genomen.

In mei komt tevens een betaalde uitbreiding uit - ook beschikbaar via de Expansion Pass - genaamd The Heist and the Hazardous. Hierin zitten nieuwe verhalende missies, evenementen en cosmetische items.

In juli komt er nog meer nieuwe content naar de game. Een gratis update voert meer verbeteringen aan de game door, al moeten details nog bekendgemaakt worden. Die maand komt er ook weer betaalde dlc uit in de vorm van Doc Ketchum's Murder Circus, waarmee een nieuwe singlepayermodus aan het spel wordt toegevoegd.

Tot slot moeten er in augustus wederom een gratis en betaalde uitbreiding uitkomen. De gratis update gaat wederom een nieuw district aan de open wereld toevoegen, en de derde betaalde uitbreiding bevat weer nieuwe verhalende missies en vijanden.

Saints Row werd door critici wisselvallig ontvangen, maar ondanks dat blijft Volition de game blijkbaar uitgebreid ondersteunen. Lars Cornelis gaf in ieder geval een 8 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou