Meer details over alle gratis dlc voor The Division 2

Meer details over alle gratis dlc voor The Division 2

Ubisoft heeft meer details gegeven over de gratis downloadbare content die in het eerste jaar na release van Tom Clancy's The Division 2 komt.

Zoals eerder aangekondigd wordt alle verhalende en aan gameplay gerelateerde dlc in het eerste jaar van de game gratis. Dit om er voor te zorgen dat alle spelers dezelfde content hebben.

Deze lente komen er twee contentdrops in de vorm van Tidal Basin - een nieuwe factie stronghold die overgenomen kan worden - en Operation Dark hours - een nieuwe raid voor acht spelers.

In de zomer, herfst en winter verschijnt de rest van de dlc, wat Ubisoft als Episode 1, 2 en 3 bestempelt. Episode 1 heet D.C. Outskirts: Expeditions, Episode 2 heet Pentagon: The Last Castle. Voor de derde episode is nog geen naam bekend. Ook komen er nieuwe specialisaties voor personages. De derde episode sluit het verhaal van The Division 2 af, maar opent tegelijk de weg voor nog meer content volgend jaar.

Er komt tevens een seizoenspas voor de game. Omdat alle bovengenoemde content gratis is voor alle spelers, geeft de seizoenspas zeven dagen eerder toegang tot de dlc. Daarnaast bevat het diverse cosmetische items die normaal alleen voor geld te koop zijn. Tot slot zijn er acht exclusieve 'assignments' voor seizoenspashouders

The Division 2 komt op 15 maart uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf morgen is er het gehele weekend een open bèta te spelen op de platformen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zeer netjes van Ubisoft, een goeie manier om er voor te zorgen dat alle spelers over dezelfde content beschikken. Ik twijfel echter over deze game, het is voor zover ik hebben kunnen spelen in de beta niet meer dan The Division 1. Dat is niet per sé slecht, want dat vond ik heel goed, tot Ubisoft de game kapot ging maken met patches. Ik ben benieuwd naar wat anderen vonden van de beta.

0
test

@fonsrutte Ik heb exact hetzelfde gevoel. The Division 1 heb ik behoorlijk grijs gespeeld en heeft mij toch meerdere maanden bezig gehouden. Het gevoel dat ik krijg bij deel 2 is dat het alleen een hele grote update is van deel 1. Natuurlijk is er een nieuwe stad waar je in loopt en zullen er dingen anders zijn maar de echte wauw factor van iets nieuws mis ik. Ik heb hem in pre-order staan maar twijfel dagelijks om deze te cancelen.

0

@Slicesilencer The division 1 pakt me gelijk en ook aardig gespeeld. Bij deeltje 2 had ik meer iets van been there done that...

0
test

@fonsrutte "tot Ubisoft de game kapot ging maken met patches" Is de eerste keer dat ik dit hoor. Hoe hebben ze dat gedaan? Ik begreep namelijk dat de game uiteindelijk stukken beter is geworden dan toen die uitkwam. Ik heb de game bij release wel redelijk wat gespeeld maar vond zelf dat er weinig content was voor als je max level was. Ben later nog een keer terug gekomen voor en maandje ongeveer. Toen vond ik persoonlijk de game toch wel wat beter, afgezien van de extra content wat bij de season pass zat.

0

@xtclunatic Toen de game net uit was hebben ze er met de eerste patches voor gezorgd dat game onspeelbaar was, op de PC in ieder geval. Dan viel je ineens door de vloer heen bijvoorbeeld. Ik heb hem een half jaar geleden weer op de xbox gespeeld, nu is het inderdaad veel beter.

0
test

Kijk Activision zo hoort het ipv een kale 60 euro Destiny 2 game opleveren met 3 dure Expansions en twee annual passes.

0

Aanbevolen voor jou