Meer details Forge-modus Halo Infinite onthuld

Meer details Forge-modus Halo Infinite onthuld

343 heeft meer informatie gegeven over de Forge-modus die morgen aan Halo Infinite wordt toegevoegd.

De modus arriveert morgen in bètastatus. Forge blijft wel permanent beschikbaar en de dingen die tijdens de bètaperiode worden gebouwd, blijven voor altijd bestaan. In Forge kunnen spelers zelf maps bouwen. Er kunnen ook diverse elementen en in-game effecten geplaatst worden op bestaande maps en nieuwe modi gemaakt worden. Spelers kunnen daarbij gebruik maken van zo'n 7.000 verschillende objecten.

Verder is het mogelijk om bots met kunstmatige intelligentie te scripten en krijgen spelers de beschikking over nieuwe tools op het gebied van audio en belichting. De huidige versie van Forge bevat een bug waardoor spelers alleen tegelijk aan een sessie kunnen beginnen. Het is vooralsnog niet mogelijk om tussentijds aan te sluiten bij andere spelers. Alle details zijn hier te lezen.

Forge is een onderdeel van de Winter Update voor Halo Infinite die op 8 november uitkomt. Die update brengt ook online co-op voor de campagne, twee multiplayermaps en de nieuwe modus Covert One-Flag met zich mee. De update is voor alle spelers gratis te downloaden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oke.. leuk voor de liefhebbers maar ik heb er niet echt iets mee. In Halo 3 was het even leuk maar daarna heb ik er nooit meer naar gekeken. Sowieso had dit al bij launch in de game moeten zitten. Ze hadden de tijd beter kunnen steken in andere punten van kritiek die spelers hebben.

0

@Riyakuya Precies! Ik wacht nog steeds op een campaign DLC of een degelijk rang systeem voor de multiplayer.

0

Aanbevolen voor jou