Meer acteurs voor The Last of Us-serie onthuld

Meer acteurs voor The Last of Us-serie onthuld

Er zijn een viertal acteurs onthuld die een rol hebben in de aankomende televisieserie gebaseerd op The Last of Us.

Lamar Johnson speelt de rol van Henry, terwijl Keivonn Woodard zijn jongere broertje Sam speelt, zo bericht IGN. Beide personages komen ook voor in de game. Waar spelers de personages in het spel in Pittsburgh tegenkomen, lopen Joel en Ellie de broers in de serie in Kansas City tegen het lijf.

Daarnaast zijn er twee acteurs gecast voor compleet nieuwe personages in de serie. Graham Greene en Elaine Miles spelen respectievelijk Marlon en Florence, een "getrouwd stel dat alleen in de wildernis van post-apocalyptisch Wyoming leeft".

In juni bleek dat het filmen van het eerste seizoen van The Last of Us was afgerond. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie. Het eerste seizoen begint ergens in 2023 op HBO.

Op 2 september komt er tevens een remake van de eerste The Last of Us-game naar PlayStation 5. Op een later moment komt die game ook op pc uit.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou