Fortnite: Battle Royale wordt in aanloop naar Season 8 opgeschud door aardbeving

Fortnite: Battle Royale wordt in aanloop naar Season 8 opgeschud door aardbeving

Na verschillende geruchten over een aardbeving in Fortnite hebben spelers breuken in de map gespot. Season 8 wordt hiermee mogelijk ingeleid met een aardbeving die de map wijzigt.

De eerste geruchten doken op toen patch 7.30 verscheen en dataminers bestandsnamen S8LeadupEvents en S8Leadup1_CameraShake_01 ontdekten in de map 'Events'. Spelers gingen aan de haal met de informatie en speculeerden dat er een aardbeving aankomt en/of vulkaanuitbarsting plaatsvindt.

Zoals te zien is in onderstaande afbeelding ontstaan er langzaamaan breuken in de aardkorst. Verschillende plekken worden gezien als potentiële plek voor een vulkaanuitbarsting, maar de community lijkt het erover eens te zijn dat Wailing Woods wordt geraakt.

Draken

Er zijn nog meer geruchten over Fortnite Season 8. Zo werden er na het afgelopen winterevenement drakeneieren gevonden, die na hints van Epic Games erop wijzen dat draken binnenkort de wereld intrekken. Ook gaan er geruchten over een Fire King die opgesloten zit in een kasteel, maar na zijn uitbraak besneeuwde gedeelten op de map ontdooit.

Fortnite Season 8 begint op 27 februari.

Fortnite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze week is er een extra set "Overtime Challenges" uitgekomen. Als je daarvan 13 haalt dan krijg je de Battle Pass van Season 8 gratis!

0

@DarkRuleR Fortnite voelt de hete adem van Apax Legends in hun nek Gratis Battle Pas zorgt misschien dat spelers blijven

0

Aanbevolen voor jou