Mediatonic wil Fall Guys zo snel mogelijk op andere systemen lanceren

Mediatonic wil Fall Guys zo snel mogelijk op andere systemen lanceren

Als het aan ontwikkelaar Mediatonic ligt, komt Fall Guys: Ultimate Knockout zo snel mogelijk op andere systemen uit.

Dat meldt Dave Bailey, de CEO van Mediatonic, in een interview met GamesIndustry.biz. "We hebben nog niet veel gemeld over onze planning, maar wat ik kan zeggen is dat we willen dat zoveel mogelijk mensen dit ervaren. We willen dat het naar elk belangrijk systeem komt en werken er hard aan om dat voor elkaar te krijgen."

Fall Guys: Ultimate Knockout is vooralsnog alleen verkrijgbaar op pc en PlayStation 4. Eerder gingen er al geruchten dat de game ook naar Nintendo Switch en Xbox Game Pass zou komen, maar dit is vooralsnog niet gebeurd.

Binnenkort moet seizoen 3.5 beginnen in Fall Guys. Dat bevat een compleet nieuw level, al zijn daar nog geen details bekend van gemaakt. Ook worden er allerlei nieuwe eigenschappen aan bestaande levels toegevoegd om ze fris aan te laten voelen. Verder moet de seizoensupdate nieuwe kostuums toevoegen en eerder beschikbaar gestelde kostuums die populair waren aan de reguliere Fall Guys-winkel toevoegen. Het gaat in ieder geval over de Sonic-, Godzilla- en Goose Game-kostuums. 

fall guys

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het was een goeie move geweest om als gratis game te starten bij PS. Genoeg mensen die kei hard roepen dat het leuk is, inmiddels staat tie in mn wihlist op steam maar er is tot nu toe nog geen echt goede aanbieding voor geweest.

0
test

@HunterSeeker kun je hem beter nu kopen of anders gewoon niet. Tegen de tijd dat er een 'goede' aanbieding komt is de game dood.

0
test

Dit gaat zeker naar Switch komen. En met een beetje geluk voegen ze Mario-themed levels, costuums uit. Dit zal zo goed passen!

0

@Exalian-1 Maar in feite hoeft dat niet en kan Nintendo zijn eigen versie van dit maken. Denk dan aan de levels die afspelen in Mario World.

0

Aanbevolen voor jou