Medal of Honor multiplayerbèta gaat 21 juni van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA gaf op hun conferentie een multiplayerdemonstratie waarin 24 mensen het tegen elkaar opnamen in een Team Deathmatch-game. Het gevecht situeerde zich in Kabul en werd beslecht met een predator mi ile die werd ingeroepen om de vijandige troepen uit te schakelen. 

Gun Club

EA introduceert ook de Gun Club, een website waarop gamers zich kunnen registreren om speciale extra's te krijgen voor de shooters van EA. Mensen die zich aanmelden bij de Gun Club kunnen al op eerder met de multiplayerbèta van Medal of Honor beginnen. En wel op 17 juni, spelers moeten dan wel in het bezit zijn van Battlefield: Bad Company 2 VIP pa en een pre-order code van Medal of Honor. De Game verschijnt op 12 oktober voor de Xbox 360, PS3 en PC en wordt ontwikkeld door EA LA en DICE.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou