Nieuws
MechWarrior 5

Mechwarrior 5 verschijnt eind deze maand op Steam, GOG en Xbox One

Nieuwe uitbreiding Heroes of the Inner Sphere komt dan ook uit

Geschreven door Michel Musters op
Mechwarrior 5: Mercenaries komt op 27 mei uit op Steam, GOG en Xbox One.

Dat heeft Piranha Games aangekondigd. De game ontvangt volledige cross-play tussen Steam, GOG, Xbox One en de eerder verschenen versie op Epic Games Store. 

Op dezelfde dag komt ook de Heroes of the Inner Sphere-dlc uit. Er zijn nog niet veel details bekend over de uitbreiding, maar die volgen snel. De coöperatieve modus in deze uitbreiding vereist dat maar één van de twee spelers de game en uitbreiding bezit.

Mechwarrior 5: Mercenaries verscheen in 2019 op Epic Games Store. De Steam-versie had eigenlijk op 10 december vorig jaar uit moeten komen, maar Piranha Games gaf aan het niet te zien zitten om het tegen Cyberpunk 2077 op te nemen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Acteur Detective Pikachu-film laat hoop op vervolg varen Sony en Nike onthullen schoenen gebaseerd op PlayStation 5-ontwerp
1

Reacties op: Mechwarrior 5 verschijnt eind deze maand op Steam, GOG en Xbox One

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Derper

  • 6 mei 2021 12:02
  Vroeger vond ik dit zo vet. Snapte er de helft niet van, maar grote mechanische beesten die elkaar te lijf gingen die je zelf kon besturen vond ik als jochie gewoon cool.
  Best wel zin om dit te proberen straks, is ook te spelen met hotas! Dat lijkt mij, als het knap werkt, wel toffe ervaring.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.