McDonalds-werknemer lekt uiterlijk van filmversie Super Mario uit

McDonalds-werknemer lekt uiterlijk van filmversie Super Mario uit

Een McDonalds-werknemer heeft een dag voordat de eerste trailer van de Super Mario-animatiefilm uitkomt waarschijnlijk het uiterlijk van Mario uitgelekt.

Op social media doet een illustratie de ronde die blijkbaar op Discord geplaatst werd. Een McDonalds-werknemer claimt dat de fastfoodketen al promotiemateriaal voor de aankomende film heeft ontvangen. 

De illustratie in kwestie is hieronder te zien. Het lijkt om een echte illustratie te gaan, want de vorm van de handschoenen die Mario draagt komt overeen met de handschoenen uit de illustratie die Nintendo zelf gisteren online plaatste - alleen was daarin Mario vanaf de achterkant te zien.

Hoe dan ook wordt donderdag om 22:05 uur Nederlandse tijd via een Direct-uitzending de eerste trailer van de film getoond. Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) speelt in de animatiefilm de rol van Nintendo-mascotte Mario. Jack Black verleent zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

De Super Mario-film wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film, en moet in april 2023 in de bioscoop draaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pfoeh, die is toch wel goed gecast zeg! Hij lijkt ook echt op Mario

0
test

Waarom heeft Mario geen volle billen meer?

0
test

@Mmo-veteran Hij heeft zijn billen samengeknepen vanwege de spanning voor de release, daarom lijken ze kleiner ;)

0
test

@Fr3nzy Hahahaha opmerking van de dag. Lol

0

Aanbevolen voor jou