Massive Chalice van Double Fine ook naar Xbox One | Gamer.nl

Massive Chalice van Double Fine ook naar Xbox One | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens de studio verandert dit nieuws niets aan het feit dat de game als eerste naar de Kickstarter-backers zal komen. "Zodra we klaar zijn met het porten van de game lanceren we Ma ive Chalice als console-exclusive voor Xbox One. We vinden het geweldig om Ma ive Chalice naar next-gen te brengen!"

Ma ive Chalice isa na Broken Age het tweede project van Double Fine dat via Kickstarter werd gefinancierd. De game haalde in totaal 1,2 miljoen dollar op. Spelers nemen controle over een koning of koningin die een koninkrijk moeten uitbouwen tot een machtige dynastie. Om dat te bewerkstelligen zijn bijvoorbeeld belangrijke huwelijken nodig.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou