Mass Effect 3 lastiger dan eerdere delen | Gamer.nl

Mass Effect 3 lastiger dan eerdere delen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De Veteran-moeilijkheidsgraad uit Ma Effect 1 en 2 zal gelijk zijn aan de Normal-moeilijkheidsgraad in Ma Effect 3", aldus de ontwikkelaar. Ma Effect-games hebben drie verschillende moeilijkheidsgraden: Casual, Normal en Veteran. De hogere moeilijkheidsgraad is onder meer toegevoegd om Galaxy at War meer relevantie te geven. Door deze nieuwe coöperatieve modus te spelen kunnen gamers namelijk hun kansen om de singleplayer tot een goed einde te brengen, vergroten.

Vijanden kunnen het de speler moeilijker maken door een nieuw systeem voor de kunstmatige intellegentie. Volgens het artikel in @Gamer werken vijanden samen in gevechten, maken ze omtrekkende bewegingen en zoeken ze beter dekking. "Ze zullen ook rookbommen gooien om je zicht op het slagveld te beperken en kunnen gevallen soldaten repareren."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou