Mass Effect 2 voor PS3 krijgt inleidend verhaal | Gamer.nl

Mass Effect 2 voor PS3 krijgt inleidend verhaal | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een interview met VG247 meldde de president van BioWare, Ray Muzyka, dat de gisteren aangekondigde PS3-versie een "gestroomlijne introductie" van het Ma Effect-universum zal bevatten.

Ook liet hij weten dat de DLC die eerder dit jaar na de release van Ma Effect 2 voor de Xbox 360 en PC verscheen, voor een groot deel ook zijn weg zal vinden naar de PS3-versie. "Eén van de dingen die we van plan zijn is het overzetten en integreren van een hoop van de na de release uitgebrachte downloadbare content, zodat PS3-fans het ook kunnen spelen", aldus Muzyka.

Tot slot maakte hij bekend dat het voor Ma Effect 2 geïntroduceerde Cerberus Network ook in de PS3-versie zal zitten. Deze portaal regelt de downloadbare content voor het spel. Ma Effect 2 voor de PS3 staat gepland voor een release begin volgend jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou