Mary-Kate en Ashley Olsen werden bekend bij het grote publiek als Michelle in de komedieserie Full House. Inmiddels hebben ze al meerdere komedies met Yathzee-termen op hun naam staan en hebben ze van zichzelf een succesvolle franchise gemaakt met goed verkopende films, kleding, tandpasta en action-figures. Helaas bleef één ding een beetje achter, namelijk de gamefranchise met de twee grietjes in de hoofdrol. De grietjes, beiden goed voor zo'n 150 miljoen dollar, geven ontwikkelaar en uitgever Acclaim, die de rechten bezit, hiervan de schuld.

Mary-Kate en Ashley beschuldigen Acclaim ervan dat ze de franchise zomaar verlaten hebben en dat de Mary-Kate en Ashley games medogeloos de grond in gestampt zijn door de uitgever. Ze eisen dan ook een bedrag van een schamele $500,000 als compensatie van misgelopen royalties en vanwege contractbreuk van de uitgever - die er financieel heel wat minder rooskleurig voor staat dan de nog steeds minderjarige meiden.

In dit artikel vind je meer informatie over de zaak. Which is, like, so lame. 6 weeks, 5 days, 8 hours, 41 minutes, and 56 seconds..