Marvel's Spider-Man 2-aankondiging lijkt aanstaande

Marvel's Spider-Man 2-aankondiging lijkt aanstaande

Er zou binnenkort wel eens een aankondiging rondom Marvel's Spider-Man 2 gedaan kunnen worden.

Dat kan geconcludeerd worden uit diverse hints. Zo verscheen onlangs de PlayStation Store-pagina van de eerder onthulde game online, waardoor mensen de game op hun wenslijst konden zetten. Het lijkt er op dat de pagina per ongeluk online kwam, want inmiddels is hij weer offline gehaald, aldus Push Square.


Daarnaast zijn er diverse werknemers van ontwikkelaar Insomniac Games die op social media lijken te hinten naar nieuws. Zo plaatste een werknemer een gifje van artwork van de game op twitter.

Marvel's Spider-Man 2 werd vorig jaar in september onthuld tijdens een live presentatie van Sony. Sindsdien is het stil gebleven rondom de game. Fans lijken uit bovenstaande gebeurtenissen te concluderen dat een nieuwe trailer en een aankondiging van een releasedatum wel eens aanstaande zouden kunnen zijn.

Het vervolg op Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales draait zowel om Peter Parker als Miles Morales. Hoewel nog weinig bekend is, maakt de eerste trailer wel duidelijk dat Venom geïntroduceerd wordt in het spel. De game komt ergens in 2023 naar PlayStation 5.

Spider-Man 2
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2 player co-op please! Vingers blijven hier gekruist tot de aankondiging.

0
test

@Seismo Ik zeg je. Dat zou serieus nog eens heel goed kunnen uitpakken.

0
test

@thesnake Nog geen seconde gameplay getoond, dus waarschijnlijk later dan wanneer jij denkt dat Starfield komt :-p Co-op zou wel cool zijn ja.

0
test

@Seismo wanneer heeft Sony een grote triple a story driven game gemaakt die co up was, uit me hoofd nog nooit volgens mij kan het fout hebben. Maar denk dat spiderman 2 een spel word waar je met 3 personages kan spelen.

0
test

@hulstpower Resistance 3 en Killzone 3. Maar ja. PS3. Rip.

0
test

@hulstpower Het zijn in principe geen story-driven games zoals andere delene, maar er zijn genoeg Ratchet & Clank co-op games verschenen in de recente jaren. Insomniac weet er dus wel raad mee.

0
test

Morgen komt ook een nieuwe trailer voor de nieuwe Spider-Verse film, misschien dat we dan ook wel aan aankondiging van de game kunnen verwachten.

0

Aanbevolen voor jou