Nieuws
Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns komt op 7 oktober uit, Spider-Man is speelbaar

Game komt naar PS5, PS4, Xbox-consoles en pc - Switch-versie verschijnt later

Geschreven door Michel Musters op
Marvel's Midnight Suns heeft een releasedatum gekregen: 7 oktober.

Dat werd middels een nieuwe trailer tijdens de Summer Game Fest Kick Off Live-show aangekondigd. Daarin werd ook onthuld dat Spider-Man een speelbaar personage is.

De game had eigenlijk in maart uit moeten komen, maar werd eind vorig jaar uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar om er volgens de ontwikkelaar “de best mogelijke game van te maken”. De game verschijnt nu dus op 7 oktober op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De Switch-versie moet volgend jaar verschijnen.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt op 16 juni uit Voormalige Blizzard-werknemers werken aan Stormgate
0

Reacties op: Marvel's Midnight Suns komt op 7 oktober uit, Spider-Man is speelbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.