Marvel's Avengers bevat nu XP-boosts

Marvel's Avengers bevat nu XP-boosts

Spelers van Marvel's Avengers kunnen nu echt geld uitgeven om XP-boosts in het spel te kopen.

Dit is extra opvallend, omdat Square Enix en ontwikkelaar Crystal Dynamics eerder hadden aangegeven dit nooit aan de game te gaan toevoegen. 

Marvel's Avengers verscheen vorige week op Xbox Game Pass - mogelijk heeft de timing van de XP-boost daar mee te maken. Spelers kunnen nu in de digitale marktplaats van de game zogenaamde 'consumables' met credits kopen, die weer alleen met echt geld gekocht kunnen worden. Deze consumables verhogen de hoeveelheid XP die spelers vergaren.

Fans van de game zijn boos over de gebroken belofte van de uitgever. Zo wordt er op Reddit geklaagd over het besluit en worden er diverse quotes naar voren gehaald waarin werd aangegeven dat dit nooit zou gebeuren. Zo liet community manager Meagan Marie op E3 2019 weten dat "we geen random lootboxes of pay-to-win-scenario's krijgen". Studiohoofd Scott Amos liet een week later weten: "Wat verdiensten betreft, bieden we cosmetische items aan. Geen betaalmuren voor de gameplay."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja... Hoe kill je je fanbase

0
test

Ze toonden al geen respect voor de markt door een game uit te brengen die simpelweg niet af was, dus dit kan er ook nog wel bij. Iedereen die deze game speelt en er ook geld in steekt via microtransacties: what is wrong with you?

0

Aanbevolen voor jou