'Marvel vs Capcom 3 gaat het minstens zo goed doen als SFIV' | Gamer.nl

'Marvel vs Capcom 3 gaat het minstens zo goed doen als SFIV' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Marvel vs Capcom 3 heeft een grote aantrekkingskracht en is een herkenbaarder merk door de toevoeging van Marvel en is toegankelijker met een diep vechtsysteem dat zowel leuk is voor fanatieke als casual spelers. Wat ook helpt is dat de game meer dan welk Capcom-vervolg dan ooit gewild is door de fans", aldus Sven on tegen EventHubs.

"We zullen Marvel vs Capcom 3 minstens zo agre ief marketen als Street Fighter IV, zo niet meer, om er voor te zorgen dat iedereen weet dat de game er aan komt. Al deze factoren laten mij geloven dat de game minstens zo succesvol als Street Fighter IV wordt op het gebied van verkopen." Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds moet in het eerste kwartaal van 2011 uitkomen voor PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou