Marvel Universe, de Marvel-MMO die eerder werd afgeblazen, is opnieuw in productie genomen. Toenmalige uitgever Microsoft trok de stekker eruit, maar Gazillion Entertainment heeft het project nieuw leven ingeblazen. De game, eerst in ontwikkeling bij Cryptic Studios, wordt nu ontwikkeld door Gargantuan. Die studio is samengesteld uit ex-werknemers van Blizzard, Sony Online Entertainment, Cryptic en NCsoft.

De game is in productie voor de PC en "de consoles", waar hoogstwaarschijnlijk de Xbox 360 en de PS3 mee bedoeld worden. Naast Marvel Universe wordt er onder de Gazillion-vlag ook nog aan drie andere MMO's gewerkt. Een daarvan is nog onbekend, de andere twee zijn Lego Universe en de Super Hero Squad MMO.

Als reden voor het destijds stopzetten van de productie van Marvel Universe gaf Microsoft aan dat er slechts één succesvolle MMO was, World of Warcraft. Daar was moeilijk mee te concurreren en Microsoft zag ook geen mogelijkheid om het MMO-spelconcept te verbeteren of te veranderen. Uitgever Gazillion denkt daar nu dus blijkbaar anders over.