Marvel is klaar met het uitbrengen van 'slechte' filmgames | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rubenstein gaf aan dat het bedrijf graag games ziet die tegelijk uitkomen met een bioscoopfilm, maar de personages moeten wel in hun natuurlijke omgeving blijven. Als voorbeeld van hoe het wel moet, werd X-men Origins: Wolverine aangehaald. Dat is een gewelddadige game voor gamers van 18 jaar of ouder, en past daardoor beter bij de stripheld dan de film die voor 12 jaar en ouder geschikt is.

Ramp

De onderdirecteur heeft dan ook vertrouwen dat het goed gaat komen met de game verbonden aan Iron Man 2, aangezien deze al in ontwikkeling is vanaf het moment dat het eerste deel werd verscheept. Rubenstein was niet betrokken bij de filmgame van de eerste film, en vraagt dan ook niet verantwoordelijk gehouden te worden voor die 'ramp'.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou