Mark Hamill ziet er weinig in om de Joker ooit nog van stem te voorzien

Mark Hamill ziet er weinig in om de Joker ooit nog van stem te voorzien

Mark Hamill acht de kans nihil dat hij ooit nog de stem van de Joker inspreekt in een serie of game.

Dat blijkt uit een interview met Empire (via Screenrant), waarin gepraat werd over het overlijden van acteur Kevin Conroy, die in menig project Batman van stem voorzag. "Ze belden mij zo nu en dan op met de vraag of ik de Joker wilde spelen. Mijn enige vraag was altijd of Kevin Batman speelde. Al het antwoord ja was, dan ging ik akkoord. We waren partners, net zoals Laurel en Hardy. Zonder Kevin bestaat er geen Batman voor mij."

In 1992 speelden Conroy en Hamill voor het eerst Batman en de Joker in Batman: The Animated Series. Sindsdien keerde het duo vaak terug om de superheld en schurk van stemmen voorzien, zoals in de Batman: Arkham-reeks.

Overigens zal Conroy postuum nog eenmaal Batman van stem voorzien in het aankomende Suicide Squad: Kill the Justice League. In het Arkham-universum is de Joker dood, dus het is onwaarschijnlijk dat Hamill in die game nog te horen is, al is het mogelijk dat de ontwikkelaar daar wat op gevonden heeft.

Suicide Squad: Kill the Justice League komt op 26 mei uit. De game speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady, die ook verantwoordelijk is voor deze game. Het spel verschijnt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tot de zak met geld groot genoeg is en zelfs Mark overstag gaat. Echter de stem van Batman is toch echt puur Kevin`s.

0
test

@DarkraverX nee hoor zo werkt mark hamill niet.

0
test

@armilo-theus Aan de ene kant denk ik dat ook, echter als de zak geld groot genoeg is gaan ze uiteindelijk 9 van de 10x allemaal overstag, maar goed hij zou zomaar die ene 10e kunnen zijn. :D

0

Aanbevolen voor jou