Mario Tennis Open bevat Super Mario Bros.-minigame | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De minigame is te zien in een onlangs verschenen trailer van de game. Hieruit blijkt dat je bijvoorbeeld vijanden af kunt maken door er een tennisbal op te slaan, of hiermee munten uit blokken kunt halen. De tennis-variant van Super Mario Bros. is onderdeel van de Special Games-modus, waarin ook Ring Shot, Ink Showdown en Galaxy Rally speelbaar zijn.

Mario Tennis Open verschijnt 25 mei. De game biedt spelers net als bij Mario Kart de mogelijkheid om hun personage deels hun eigen invulling te geven. Bij Mario Kart gebeurde dat door de karts aan te pa en met extra onderdelen, in Mario Tennis Open kunnen zij bijvoorbeeld nieuwe tenni choenen kopen. Dit heeft invloed op de speelstijl. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou