Mario Tennis Aces nerft Bowser Jr. met update | Gamer.nl

Mario Tennis Aces nerft Bowser Jr. met update | Gamer.nl

Door verschillende fans werd href="https://www.reddit.com/r/MarioTennis/comments/8t2ene/so_many_op_characters/">geklaagd</a> dat Bowser Jr. en andere personages te krachtig waren in Mario Tennis Aces. Met een update die 19 juli naar de Switch moet komen, nerft Nintendo de zoon van Bowser.

Op de Amerikaanse site van Nintendo zijn de patch notes van de update te lezen en worden de aanpa ingen specifiek uitgelegd. Zo kan Bowser Jr. minder snel bewegen wanneer hij een slag aan het opladen is. Tevens is de hoek waarin Bowser Jr. een bal terugslaat verkleind.

Fans waren vooral niet te spreken over de defensieve vaardigheden van het personage. Zo zou het gemakkelijker zijn om de energiebalk van Bowser Jr. vol te krijgen en zijn de trickshots een stuk krachtiger.

Trickshots zijn voor alle personages aangepast. Met een trickshot kunnen spelers een bal terugslaan die ze eigenlijk niet kunnen bereiken. Dit is te vergelijken met een dash, waar spelers van het ene naar de andere kant van het veld kan bewegen. Een goed getimede trickshot zorgt er voor dat men zijn energiebalk vult. Waneer de trickshot te laat wordt ingezet, put het de energiebalk uit.

De update verkleint de afstand die spelers kunnen afleggen met een trickshot. Daarnaast is de tijd waarin spelers een trickshot kunnen uitvoeren kleiner geworden. Het is nu dus moeilijker geworden om een trickshot correct te te gebruiken.

Tenslotte deelt Nintendo mee dat ze personages verder balanceren voor het toernooi dat in augustus moet plaatsvinden.

Mario Tennis Aces is sinds 22 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch. Wij gaven de game een 7,5 in onze review. Vooral de competitieve diepgang blinkt uit in de Switch-game.

Mario Tennis Aces
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou