Voorheen was alleen bekend dat Mario Kart 8 in de lente van dit jaar zou verschijnen. Nintendo liet afgelopen nacht weten games sneller uit te willen brengen op Wii U. Het bedrijf gaat meer samenwerken met andere uitgevers om dit te bewerkstelligen. Ook wil het bedrijf losser omgaan met zijn licenties, bijvoorbeeld om meer nadruk te leggen op merchandise.

Hoewel Nintendo niet verwacht dat de Wii U een grootverdiener wordt en daar de 3DS voor gebruikt, is het wel van plan om het tij voor de console met games te keren. De prijs van de console kan echter niet omlaag, vanwege de kosten die de Gamepad-controller met zich meebrengt. Andere manieren om de Wii U succesvoller te maken, zijn onder andere een snellere manier om games op te starten en de toevoeging van DS-games in de Virtual Console-service.

Nintendo liet weten Nintendo Network naar mobiele platforms te willen brengen en de online service voor Wii U en 3DS als één platform te willen vormgeven. Daar hoort ook een on-demand service bij om spellen aan te bieden aan een groter publiek, waardoor ze ook goedkoper kunnen worden aangeboden. Het bedrijf benadrukte echter geen games naar smartphones of tablets te willen brengen. Tenslotte wil het de komende jaren ook meer nadruk op gezondheid leggen en services voor een betere levensstijl te willen ontwikkelen.