Mario Kart 8 Deluxe nu te spelen met Nintendo Labo | Gamer.nl

Mario Kart 8 Deluxe nu te spelen met Nintendo Labo | Gamer.nl

Spelers kunnen nu hun voertuig in href="https://gamer.nl/artikelen/review/mario-kart-8-deluxe/">Mario Kart 8 Deluxe</a> besturen met een Nintendo Labo Toy-Con.

Dit maakt Nintendo mogelijk via een software-update in Mario Kart 8 Deluxe. Spelers kunnen het stuur van Nintendo Labo gebruiken op dezelfde manier als de motor-minigame die bij de Toy-Con hoort. Het is nog onduidelijk of racen in Mario Kart met andere Toy-Cons mogelijk is.

Spelers krijgen de mogelijkheid te sturen met de Toy-Con door de optie aan te zetten in het menu van Mario Kart. Spelers moeten het Nintendo Labo-icoon selecteren in het titelscherm van de game. Vervolgens kunnen spelers versnellen door aan het rechter handvat te draaien en worden de verschillende knoppen van de Toy-Con gebruikt om te remmen, te driften en om items te gebruiken.

Nintendo Labo kwam eerder dit jaar uit. Spelers kunnen met kartonnen bouwpakketten 'Toy-Cons' maken die ze vervolgens kunnen gebruiken om verschillende minigames te spelen of om hun eigen bedenksels te programmeren met 'Nintendo Labo Garage'. Lees er alles over in onze review.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou