Man vs Machine verbreekt record simultane spelers | Gamer.nl

Man vs Machine verbreekt record simultane spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met deze prestatie verbreekt Man vs Machine het record van Planetside, dat eerder onofficieel 600 man tegelijk in één speelse ie samen wisten te laten spelen. "Ik ben enorm trots dat we de wereld zo'n enorme strijd konden laten zien, zonder lag en met een goede reactietijd" zegt de CEO van MuchDifferent, Christian Lönnholm.

Spelers die meededen aan de recordpoging werden ingedeeld bij het Man- of Machine-team. Kort nadat het aantal van 999 spelers werd bereikt, moest de server opnieuw opgestart worden. Daarna waren er gemiddeld zo'n 980 mensen actief in het spel. De speelse ie werd uiteindelijk gewonnen door het Machine-team, nadat MuchDifferent de balans van het spel had aangepast. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou