Nieuws
The Witcher

Making of van The Witcher-serie staat nu op Netflix

Voor de fans van de show

Geschreven door Michel Musters op
Netflix heeft 'Making the Witcher' online gezet. In deze show krijgt men een kijkje achter de schermen bij het maken van het eerste seizoen van de serie.

Het eerste seizoen verscheen vorig jaar op Netflix en werd positief ontvangen. Ook genoot de serie van veel populariteit, waardoor er meer aandacht naar de franchise ging en de verkoop van de boeken en games omhoog schoten.

In de 'Making the Witcher'-beelden zien mensen de cast en crew aan het werk. Acteurs en actrices als Henry Cavill, Freya Allan en Anya Chalotra komen voorbij. Ook wordt er aandacht gegeven aan een langdurige trainingssessie voor de vechtscene tussen Geralt en Renfri uit de eerste aflevering.

Het tweede seizoen van The Witcher is in de maak, maar de opnames konden dit voorjaar en deze zomer niet doorgaan vanwege het coronavirus. Inmiddels lopen de opnames weer. Ook komt een een prequelserie die zich vele jaren voor Geralt of Rivia's avonturen afspeelt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Adventuregame Lost at Sea komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X Klassieke game Turrican keert dertig jaar later terug
0

Reacties op: Making of van The Witcher-serie staat nu op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.