Update: Playtonic kondigt Yooka-Laylee and the Impossible Lair aan

Update: Playtonic kondigt Yooka-Laylee and the Impossible Lair aan

Update: Yooka-Laylee and the Impossible Lair is vandaag aangekondigd door Playtonic en Team 17. Het spel moet later dit jaar lanceren voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Watch on YouTube

Origineel bericht: De ontwikkelaar van de 3D-platformer Yooka-Laylee, Playtonic, hint op Twitter mogelijk naar een nieuw spel.

De studio, bestaande uit diverse voormalige Rare-ontwikkelaars die onder andere aan Banjo-Kazooie en Donkey Kong Country hebben meegeholpen, plaatsten een mysterieuze tweet. In het filmpje vragen fans waar de studio op dit moment aan werkt, waarna de ontwikkelaar een reeks oog-emoji's plaatst.

Onder de tweet, die gisteren is geplaatst, meldt Playtonic dat het morgen meer bekendmaakt. Mogelijk wordt de nieuwe game dus vandaag onthuld. Overigens schreef Playtonic "Bee back tomorrow." Met die woordspeling lijkt het bedrijf te hinten naar een thema rondom bijen.

In 2017 gaf Playtonic zijn eerste game, Yooka-Laylee, uit. Het spel was duidelijk gebaseerd op de 3D-platformers van weleer. Zeker Banjo-Kazooie leek een grote inspiratiebron.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk! Heb me ook vermaakt met de eerste

0

Jammer dat ze van de 3D-stijl afgestapt zijn vind ik, maar ziet er wel leuk uit. Ben benieuwd naar de reviews later dit jaar.

0
test

@bugaboo Of je kijkt het filmpje ook ipv alleen afgaan van het stilstaande beeld op de YouTube video ;)

0

@Sisko Ik heb het filmpje wel bekeken. Er zitten wel wat 2.5D stukken in (Mario 3D world/land stijl), maar is toch beduidend anders dan de eerdere Yooka Laylee of Banjo Kazooie/Tooie.

0

Aanbevolen voor jou