Makers Mutant Year Zero werken aan Miasma Chronicles

Makers Mutant Year Zero werken aan Miasma Chronicles

The Bearded Ladies, de ontwikkelaar van Mutant Year Zero: Road to Eden, werkt aan een nieuwe game genaamd Miasma Chronicles.

Dat werd tijdens de 505 Games Spring Showcase vanmiddag aangekondigd. Het spel moet in 2023 op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen.

Net als Mutant Year Zero: Road to Eden wordt Miasma Chronicles een tactische, turn-based ervaring waarin spelers doordachte gevechten aangaan. Een belangrijk onderdeel wordt daarbij de sfeer en de details van de spelwereld. Ook wil de ontwikkelaar ditmaal een groter publiek bereiken, zonder dat men uit het oog verliest wat hun games speciaal maakt.

De game speelt zich af in een toekomst waarin Amerika door een kwaadaardige kracht genaamd 'Miasma' uiteen is gerukt. De in een mijnstadje opgegroeide jongeman Elvis weet aan een mysterieuze handschoen te komen waarmee hij Miasma naar zijn hand kan zetten. Samen met zijn robotachtige broer reist hij door een post-apocalyptisch landschap op zoek naar antwoorden die het verloop van de mensheid kunnen veranderen.

Hieronder is een eerste trailer te zien, al zit daar geen gameplay in. Ook zijn er een aantal screenshots uitgebracht waarin wel gameplay getoond wordt.

Watch on YouTube
Miasma Chronicles
Miasma Chronicles
Miasma Chronicles
Miasma Chronicles
Miasma Chronicles
Miasma Chronicles

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mutant Year Zero is vet gaaf, echter soms wel een tikkeltje te moeilijk.

0
test

Mutant Year Zero is de game die me van turn-based hater naar turn-based ok vinder geturned heeft; leuke sfeervolle game. Jammer dat corruption 2029 (ook van hun) nog steeds niet op Steam (alleen Epic) te koop is. Benieuwd naar deze (hopelijk komt ie op Steam), maar ik zou ook graag een nieuw deel van Mutant Year Zero willen.

0

Aanbevolen voor jou