Makers Metal Gear Solid-film 'zoeken naar het verhaal'

Makers Metal Gear Solid-film 'zoeken naar het verhaal'

De mensen achter de aankomende verfilming van Metal Gear Solid zouden op dit moment "zoeken naar het verhaal".

Dat meldt acteur Oscar Isaac, die de rol van hoofdpersonage Solid Snake moet vertolken. Op de rode loper tijdens de première van de Marvel-serie Moon Knight vroeg IGN hem hoe het staat met de film.

Isaac antwoordde: "We zoeken. We zoeken als Solid Snake. We klimmen door ventilatiesystemen. We zoeken naar het verhaal."

De opmerking van Isaac lijkt dan ook te suggereren dat er nog geen concreet script ligt voor de film. In 2017 werd gemeld dat Derek Connolly - bekend voor zijn werk aan Jurassic World - het script zou schrijven, maar het is niet bekend of dat nog steeds het geval is. Wel is duidelijk dat Kong: Skull Island-regisseur Jordan Vogt-Roberts de film moet regisseren. Hij is niet alleen fan van de franchise, maar ook bevriend met Metal Gear-bedenker Hideo Kojima. De verfilming van Metal Gear Solid werd al in 2006 aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Het is dan ook niet echt een film voor deze tijd eigenlijk. MGS is een film voor de jaren 90 waar je met gemak een surrealistische militaire film met slapstick elementen zou kunnen maken.

0

Aanbevolen voor jou