Na het over de kop gaan van moederbedrijf 10tacle leek het lot van ontwikkelaar Blimey! Games, ontwikkelaar van GT Legends, onzeker. Deze maand is de onderneming al in administration gegaan. Dit is een procedure in Groot Brittannië waarbij getracht wordt een bedrijf draaiende te houden zonder kans op liquidatie. Het is zonder meer ook een signaal dat het met het bedrijf erg slecht gaat.

Toch lijkt de toekomst van de ontwikkelaar inmiddels wat rooskleuriger te zijn geworden. Ian Bell, voormalig hoofd van Blimey! Games, heeft de ontwikkelaar, inclusief alle assets, namelijk overgenomen. De naam Blimey! behoort echter wel tot het verleden. De ontwikkelaar gaat met een nieuwe eigenaar verder onder de naam Slightly Mad Studios. Het wordt verwacht dat (bijna) alle schuldeisers afbetaald kunnen worden.

Bell is in ieder geval weer enthousiast: "Deze verkoop heeft voor alle betrokkenen een einde gemaakt aan maanden aan onzekerheid en zorgen. We kunnen vooruit kijken naar de ontwikkeling van opwindende bestaande en nieuwe projecten."

Racesim-liefhebbers kunnen opgelucht ademhalen