Makers Dead Space richten studio bij Activision op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Beide heren zullen de baas worden van Sledgehammer Games, waarbijSchofield de rol gaat vervullen van algemeen manager en Condry totmede-directeur van de studio is benoemd. Sledgehammer is momenteelbezig met een "nog niet aangekondigde nieuwe titel" voor Activision.

"Zowel Glen als Michael hebben een uitstekende reputatie in de industrie door hun werk als algemeen manager en hoofd van Visceral Games, en als de leiders van het Dead Space ontwikkelteam", aldus Dave Stohl, studiobaas bij Activision. "We zijn blij om hun gezamenlijke dertig jaar aan ervaring en expertise toe te voegen aan ons managementteam."

Dankbaar

Schofield: "Micheal en ik zijn verheugd om een nieuwe studio op te bouwen voor Activision." Condrey voegt hieraan toe: "Dit was een zeldzame mogelijkheid die we niet konden laten gaan en we zijn dankbaar voor de ondersteuning die de organisatie van Activision ons heeft gegeven." Schofield en Condrey verlieten in juli ontwikkelaar Visceral Games, dat onder de vlag van Electronic Arts opereert.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou