Nieuws
Monster Hunter Generations

Maker Resident Evil-films geeft details Monster Hunter-film

Een gewone man met een saaie baan komt in de Monster Hunter-wereld

Geschreven door Michel Musters op

Paul W.S. Anderson, de maker van de Resident Evil-films, is bezig met een Hollywood-film gebaseerd op de Monster Hunter-reeks. Hij heeft nu de eerste details over de film gegeven.

Tegen Deadline vertelt hij zijn concept voor de film: "Een gewone man met een saaie baan komt er achter dat hij de afstammeling is van een oeroude held. Hij moet naar een mysterieuze wereld reizen en trainen om een Monster Hunter te worden, voordat de mythische wezens van die wereld onze wereld vernietigen."


"Het is een beetje zoals Star Wars wat betreft het maken van een wereld. Er zijn geen echte hoofdpersonages dus het is een beetje zoals toen we begonnen met de Resident Evil-film en onze eigen personages en verhalen in die wereld wilden vertellen", vervolgt Anderson. "Dit is de perfecte franchise voor ons om dat weer te doen."

Volgens Anderson is het de bedoeling dat de monsters uit de andere wereld uiteindelijk in onze wereld terecht komen. Hij vergelijkt het hoofdpersonage met Neo, het hoofdpersonage uit The Matrix, die ook een saaie kantoorbaan had.

Anderson en zijn productieteam hebben vooralsnog concepten voor twee films bedacht en willen in China of Zuid-Afrika schieten. Het is niet bekend wanneer de productie begint.

Dit artikel delen:

Lees meer

Blizzard werkt aan een nieuwe first-person game Pokémon Sun en Moon in Japan 1,9 miljoen keer verkocht in drie dagen
1

Reacties op: Maker Resident Evil-films geeft details Monster Hunter-film

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • gimbal2

  • 22 november 2016 20:57
  Meh :/ Met Death Race en RE:1 had hij wel leuke uitblinkers, maar de rest wat hij geschreven en/of geregisseerd heeft… het is niet veel soeps.

  Alhoewel ik over Alien VS Predator niet veel te klagen meer heb, in vergelijking met het vervolg is het een meesterwerk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.