Maker eerste Super Mario RPG wil graag een vervolg maken

Maker eerste Super Mario RPG wil graag een vervolg maken

Chihiro Fujioka, de regisseur van de oorspronkelijke Super Mario RPG, zou graag willen dat de laatste game die hij ooit maakt een nieuwe Mario RPG is.

Dat meldt hij in een interview met YouTube-kanaal MinnMax, dat vervolgens deels door NintendoLife werd uitgeschreven. "Ik zou er absoluut graag nog eentje maken... in mijn carrière heb ik aan veel games meegewerkt en ik zou graag willen dat mijn laatste game weer een Mario RPG is, indien mogelijk." Meer details over hoe hij zich deze game voorstelt kon hij niet geven, behalve dat spelers in dit spel alleen Mario zouden besturen.

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars werd ontwikkeld door Square Enix en verscheen in 1996 op de Super NES. De game verscheen toen niet in Europa, maar werd wel aan de Europese Wii eShop toegevoegd. Ook werd het spel geleverd bij de Super NES Classic Edition.

De game heeft behalve diens hoofdpersonages weinig te maken met later verschenen Mario-rpg's op de Game Boy-handhelds en de Paper Mario-spellen op Nintendo-consoles, al worden die games wel als spirituele opvolgers gezien. Het spel heeft een isometrisch camerastandpunt en uniek ogende 3D-graphics.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben het er niet mee eens, met name de Paper Mario games zijn echt wel doorontwikkelingen van Super Mario RPG. Niets spiritueels aan. Desalniettemin zou ik absoluut geen problemen hebben met een nieuwe isometrische Mario RPG game. Het heeft echt een charme en biedt aardig wat mogelijkheden voor het verstoppen van secrets wat in andere perspectieven gewoon niet haalbaar is. Lang leve isometrisch.

0
test

Ik trek alleen die turn-based battles niet. Dus dit wordt hem niet voor mij....

0

Aanbevolen voor jou