De link tussen de website en Irrational Games is gelegd, omdat de ontwikkelaar werkt aan een game met de werknaam Project Icarus. Bovendien is Whatisicarus.com eigendom van uitgever Take-Two, eigenaar van Irrational. De website toont enkel een grijze vlek op een zwarte pagina en geeft verder geen hints.

Irrational Games heeft na het afronden van BioShock nog niet onthuld waar het zich mee bezighoudt de afgelopen jaren. Wel liet de ontwikkelaar weten op 11 augustus in New York een evenement te organiseren, waar het waarschijnlijk meer details over het project uit te doeken zal doen.

System Shock

Eerder meldde de ontwikkelaar dat Project Icarus een nieuw merk betreft. Er wordt echter wel gespeculeerd dat er een link met System Shock is. Aanleiding hiervoor is dat het evenement van Irrational Games op 11 augustus 2010 wordt georganiseerd, precies 11 jaar na de release van System Shock 2. Bovendien onthulde de ontwikkelaar eerder deze maand schetsen van die game op zijn website. De rechten van System Shock liggen momenteel echter bij uitgever Electronic Arts, een direct vervolg lijkt daarom geen optie.

Dat de ontwikkelaar bezig zou zijn met een nieuwe BioShock-game lijkt ook niet aan de orde. Irrational Games heeft na de ontwikkeling van BioShock het stokje overgedragen aan 2K Marin, die het tweede deel ontwikkelde.