Maker Bayonetta 3 raadt spelers aan eerste twee delen te spelen

Maker Bayonetta 3 raadt spelers aan eerste twee delen te spelen

Bayonetta-ontwikkelaar Hideki Kamiya raadt spelers aan de eerste twee Bayonetta-games te spelen voordat men aan de slag gaat met het aankomende derde deel.

Dat meldt hij in een interview met IGN Japan - vertaald door VGC. "Ik wil graag dat je Bayonetta 3 speelt na de vorige twee games. We hebben de verhaallijnen van de eerste en tweede game zo geschreven dat je ze los van elkaar kunt volgen. Je kunt Bayonetta 3 ook volgen zonder de vorige twee games gespeeld te hebben."

Hij vervolgt: "Maar ik ben er van overtuigd dat je het interessanter gaat vinden wanneer je Bayonetta en Bayonetta 2 hebt gespeeld. Dus hopelijk speel je ze om je voor te bereiden op de derde game. Als je de eerste games niet hebt gespeeld, loop je veel mis."

Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch werd in december 2017 aangekondigd middels een logo tijdens The Game Awards. Inmiddels is bekend dat het spel ergens dit jaar moet verschijnen.

De Bayonetta-reeks draait om de titulaire heks die middenin een gevecht tussen hemel en hel terechtkomt. De actiegames hebben qua gameplay wat weg van de Devil May Cry-serie, waarbij duizelingwekkende moves via combo’s aan elkaar geregen kunnen worden. 

Sinds Bayonetta 2 financiert Nintendo de ontwikkeling van de spellen – daarom is het tweede deel nooit op andere platforms uitgekomen en verschijnt ook dit derde deel exclusief voor Switch.

Vanavond om 23:00 uur zendt Nintendo een nieuwe Nintendo Direct uit. Hoewel het niet is bevestigd, is het mogelijk dat Bayonetta 3 daar ook wordt getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou